Ugglemor

Ensamlevande kvinna, 50+, 3 vuxna barn, 3 barnbarn. 2 av barnen haft olika, ganska grava, medfödda funktionshinder, vilket givetvis präglat hela mitt vuxenliv. Anställd inom psykiatrin hela arbetslivet. Flyttat alltför mycket i livet, har svårt att slå mig till ro. Haft en hittills obotlig vana att välja manliga relationer som inte leder framåt :)
 
Sjukskriven sedan drygt 8 månader, ofta sjuk även de senaste åren. Har en lungsjukdom som successivt minskat vad jag kan göra. Infektionskänslig därför.
 
Gillar att läsa, leka med datorn, kolla tv. Tja, det är väl ungefär så mycket jag numera klarar :) Blir mycket stillasittande, kämpar med att acceptera mina begränsningar. Ibland går det bra, ibland blir jag bara galen. Man vill ju gärna ha ett innehåll i livet också, inte bara vara tacksam över att vara vid liv. SÅ himla gammal är jag inte!
 
Jag längtar efter enkla saker. Kunna ta en promenad vid stranden, strosa omkring i nya miljöer, kunna skaffa hund, påta i min pyttelilla trädgård, sjunga, prata, leka med barnbarnen. Kanske kommer jag dit en dag igen.
 
En av de viktigaste sakerna i mitt liv är det en del kallar Gudstro, andra andlighet. Längs vägen de senaste åren har jag kommit allt längre bort från detta, och jag ser fram emot att åter få hitta min mening i livet. Jag längtar.

Lämna en kommentar